Turnvereniging Patrick

Echt

***** Welkom op de website van Turnvereniging Patrick Echt! *****

Turnvereniging Patrick heeft een selectiegroep binnen het turnen die is onderverdeeld in een B- en A-selectie. Deze onderverdeling is gebaseerd op leeftijd. Nieuwe aanwinsten voor de selectie worden door de trainsters tijdens scoutmomenten geselecteerd. Scoutmomenten kunnen op verschillende manieren ingevuld worden. Zo kan een van de trainsters recreatiegroepen bezoeken om te kijken of er bovengemiddeld talentvolle meiden zijn om uit te nodigen voor een proefperiode. Ook organiseren de trainsters sporadisch scoutmomenten binnen een training waar alle geïnteresseerden op af mogen komen. 

Op wedstrijden stralen de leden van de turnselectie eenheid uit door in dezelfde outfit te verschijnen. Zo bezit de vereniging over wedstrijdkleding en heeft ieder lid van de selectiegroep een verenigingspakje. De aanschaf van dit turnpakje is voor alle selectieleden dan ook verplicht. Werkgroep kleding verzorgt de aanschaf en het vernieuwen van deze pakjes (iedere twee à drie jaar).

Contributie voor het trainen in de turnselectie is hoger dan voor de recreatiegroepen. Dit komt door de hogere kosten die door deze groep worden gemaakt (wedstrijdkosten en trainingsuren). Informatie over de contributie en over de betaling van wedstrijdgelden, klik hier.


Gehele turnselectie:
Turnselectie 1718

B-selectie:
B selectie 1718

A-selectie:
A selectie 1718

Logo_Sands Logo-Amici-Beach-CABLEPARK01 sponsorfkmrotator sponsorhadecorotator rouschop Photographix