Turnvereniging Patrick

Echt

***** Welkom op de website van Turnvereniging Patrick Echt! *****

Turnvereniging Patrick Echt is sinds 1961 actief op het gebied van de gymnastieksport in de gemeente Echt-Susteren.

Momenteel heeft de vereniging met een gevarieerd aanbod binnen de verschillende disciplines van gymnastiek ongeveer 165 leden. Deze leden zijn verspreid over 16 groepen en trainen allen bij elkaar maar liefst 35 uur in de week. Veel van onze leden trainen zelfs in meerdere groepen. Tijdens de lessen staan plezier en sportiviteit centraal. Meisjes binnen onze vereniging kunnen kiezen uit de disciplines gymmen, turnen, jazzdance, acrogym en springen. Daarnaast bieden we verschillende disciplines aan voor jongens, namelijk gymmen, turnen en springen. Ook volwassenen kunnen bij onze vereniging terecht om fit te blijven en om gezellig samen bezig te zijn met bewegen en jazzdance. Ga naar het lesrooster voor de trainingstijden en -locaties. 
Met onze wedstrijdgroepen bieden we geselecteerde turnsters de mogelijkheid om meer te trainen en om deel te nemen aan wedstrijden. Voor meer informatie over onze wedstrijdgroepen verwijzen we graag naar submenu wedstrijdgroepen.


Onze groepen worden begeleid door een enthousiast team van trainsters en assistent-trainsters. 
Zonder hen is het onmogelijk onze doelstellingen te realiseren. Samen met alle vrijwilligers en bestuursleden zorgen de trainsters ervoor dat onze vereniging buiten de vaste lessen om ook diverse activiteiten aan onze leden kan aanbieden. Daarnaast zetten ze zich gezamenlijk in om de vereniging draaiende te houden.

 

Logo_Sands Logo-Amici-Beach-CABLEPARK01 sponsorfkmrotator sponsorhadecorotator rouschop Photographix