Turnvereniging Patrick

Echt

***** Welkom op de website van Turnvereniging Patrick Echt! *****

In het weekend van 29 en 30 maart vonden de plaatsingswedstrijden voor de halve finale NK voor de acroteams plaats in Breda.

 

Tijdens deze plaatsingswedstrijden hebben de teams mooie oefeningen laten zien. Zaterdag waren de teams in het D en E nivo aan de beurt. Bij de E teams was de concurrentie erg groot. Van de 21 teams mochten er maar 5 door naar de halve finale. Het team van Milou, Luka en Valeria was 7e geworden en het team van Ella, Alison en Ella zijn op een 10e plaats geeindigd. Beide hebben een mooie oefening laten zien en waren zeer tevreden over het resultaat. Beide teams zijn nl voor het eerste seizoen samen.

Bij de D teams was het lang erg spannend. Het team van Sem, Stephanie en Eva was bijna als laatste aan de beurt omdat ze in voorgaande wedstrijden steeds een podiumplaats behaalden. Ook nu weer ging het erg goed maar bij het allerlaatste element was er een val. Hierdoor zijn ze helaas niet door naar de halve finale en zijn ze als 16e geeindigd. De andere twee teams hebben mooie oefeningen laten zien en dit werd dan ook beloond met goede punten. De beste 6 teams (van de 17) mochten door naar de halve finale. Het team van Merel, Elisa en Mali zijn als 5e geeindigd en door naar de halve finale en het team van Ivette, Yanti en Renske als 7e . Zij zijn helaas net niet door.

Zondag mochten de C teams aantreden met ieder twee oefeningen en ze hadden er alle drie veel zin in. Hier gingen 14 teams van de 21 door naar de halve finale. Bij het team van Anne, Salina en Rianne was bij de eerste oefening een val. Dit betekende dat hun tweede oefening erg goed moest gaan wilde ze nog kans maken op een plaatsing. Dit is hun gelukt en zijn op een 12e plaats geeindigd. Het team van Clarissa, Anouk en Jill deed het ook goed en eindigde op een 13e plaats. Het team van Jantien, Evi en Verena turnden beide oefeningen erg strak en zijn op de 8e plaats geeindigd.

 

Logo_Sands Logo-Amici-Beach-CABLEPARK01 sponsorfkmrotator sponsorhadecorotator rouschop Photographix