Turnvereniging Patrick

Echt

***** Welkom op de website van Turnvereniging Patrick Echt! *****

Na een succesvol seizoen acrogym waarin de meiden hebben deelgenomen aan diverse regionale en landelijke wedstrijden en een kunstige demo in ekaar hebben gezet die ze op de demodag van TV Patrick hebben gepresenteerd, was het zaterdag 20 juni tijd voor de finale in het C-niveau.

Voor Anne, Salina en Rianne was het een extra bijzondere dag. Deze landelijke finale, die plaatsvond in Ahoy Rotterdam, was niet alleen de kroon op een jaar hard trainen maar ook de afsluiting van een mooie periode als trio.

De dames waren dan ook van plan nog één keer te stralen en het beste te laten zien en dat is in een vol Ahoy gelukt! Na hun balansoefening stonden ze lange tijd derde. Hun 26.25 bleef het derde cijfer van de balansoefeningen maar helaas moesten ze na de tempo oefening toch nog twee andere teams voor laten gaan. Uiteindelijk kunnen de dames met een vijfde plek op deze landelijke C finale natuurlijk verschrikkelijk trots zijn. Ondanks de zenuwen zagen beiden oefening er zowel technisch als artistiek zeer goed uit waarbij de artistieke cijfers voor beide oefeningen zelfs bij de eerste twee zaten! Zo hebben de dames de eer van TV Patrick na een lang en druk acro-seizoen voortreffelijk hooggehouden.

 

 

Logo_Sands Logo-Amici-Beach-CABLEPARK01 sponsorfkmrotator sponsorhadecorotator rouschop Photographix